Multicam captaties
Bekijk enkele voorbeelden van concertopnames door het Bruudruuster team...
Videoreportages
Docu, sport, interviews
Bekijk hier enkele voorbeeldreportages...
Parties & VJ-sets
Wil je onze VJ-sets en partyclips ontdekken?
Klik dan hier...


De beste reclame zijn natuurlijk tevreden klanten. Vandaar een kleine bloemlezing uit de reacties van organisatoren die met Bruudruuster werkten ...


"Bruudruuster Productions is voor ons als webbedrijf - actief in ondermeer de sportwereld - een ideale partner. Of het nu om ingewikkelde vragen of eenvoudige dingen gaat, de mensen van Bruudruuster komen altijd met een gepaste en betaalbare oplossing te voorschijn. Geen dure productieprijzen maar een eerlijke prijs voor een perfecte service.

Een project opstarten met Bruudruuster Visual Productions heeft tevens het voordeel dat ze de volledige productie van start tot finish op zich nemen. Van de afspraken met de technische mensen ter plaatse tot het afleveren van een volledig afgewerkt product. Dat onze samenwerking nog lang op deze manier mag voortduren!".

Pascal D'Helft - zaakvoerder Sanmax bvba & webmaster Quickstep Cycling Team


"Zowel voor de TMF awards als voor www.gearboxtv.be hebben we samen met jullie ongeloofelijk goeie en dynamische content kunnen produceren! Een ding is zeker, jullie brengen echt het beste in de mens naar boven : 'het plaatje', 'joint-de-culasse' zijn dingen om nooit te vergeten. Thx voor de uren fun die jullie ons en onze kijkers bezorgd hebben!"
Jeroen De Backer, Sr Business Development Online Media bij Telenet


"Vooreerst willen we jullie nog eens bedanken dat we ook deze show weer op jullie hebben mogen rekenen, en ook voor jullie professionele aanpak."
Nicole Baton, Dansteam Destiny - Genk


"Graag wil ik jullie bedanken voor de jarenlange, uitmuntende samenwerking: professioneel, altijd correct, schitterende resultaten (en herinneringen dankzij de videobanden/DVD's) en bovenal: de hopen plezier die we gemaakt hebben en het plezier/de sfeer die we gegeven hebben aan de duizenden bezoekers. Bedankt, bedankt, bedankt!!!!!!"
Joris Mathei, organisator Happy Newyear Party - Peer (bij het verlaten van de organisatie in 2007)


"Nogmaals hartelijk dank voor jullie mooie werk van vrijdag 5/10 in Aalst. We hebben veel positieve reacties gekregen van de aanwezigen. We houden jullie contactadres zeker vooraan in onze agenda..."
Ingrid Van Geit, Administratief medewerker Licht voor Leven - Aalst (9 oktober 2007)


"Eerstens nog een proficiat voor bewezen diensten afgelopen zaterdag. Volgens ons een perfecte weergave van de avond. Alles verlopen volgens afspraken."
Luc Berrière, Postiljon Events (3 mei 2005)
design by FOCUSPUNT.be