Multicam captaties
Bekijk enkele voorbeelden van concertopnames door het Bruudruuster team...
Videoreportages
Docu, sport, interviews
Bekijk hier enkele voorbeeldreportages...
Parties & VJ-sets
Wil je onze VJ-sets en partyclips ontdekken?
Klik dan hier...


Bruudruuster heeft de jongste jaren een aantal goede contacten opgebouwd met enkele grote 'spelers'. Zo was Bruudruuster in 2006 één van de leadusers in het MyOwnTV-project van Alcatel-Lucent waarbij een nieuwe generatie van digitale televisie werd uitgetest. Met deze technologie wordt het mogelijk een eigen kanaal aan te maken op een digitaal TV-platform. Na een jaar werd het project afgesloten met het Gala van de LommelTV Awards, waarbij Bruudruuster in de categorieën Sport en Reportage de Award in de wacht sleepte.

Bruudruuster in actie voor TelenetVoorts heeft Bruudruuster de jongste jaren geregeld opnames mogen maken voor de eventsites van Telenet en wielerteam Quickstep. In beide gevallen gaat het om het testen van webTV waarbij via het internet bijkomende beeldinformatie verspreid wordt naast de traditionele televisie. Ook met de Lommelse brandweer is ondertussen dergelijke steving band opgebouwd waarbij Bruudruuster medewerkers op geregelde tijdstippen worden ingeschakeld voor opnames en montages.

Ook productiehuis Havana deed reeds meermaals beroep op beelden van het Bruudruuster Team in het kader van de realisatie van 'Studio Lommel', het wekelijks magazine van de stad Lommel op TVLimburg.
design by FOCUSPUNT.be