Multicam captaties
Bekijk enkele voorbeelden van concertopnames door het Bruudruuster team...
Videoreportages
Docu, sport, interviews
Bekijk hier enkele voorbeeldreportages...
Parties & VJ-sets
Wil je onze VJ-sets en partyclips ontdekken?
Klik dan hier...


Bruudruuster Videoproducties heeft sinds haar opstart in 2000 de mogelijkheid genoten om ruime ervaring op te doen in een brede waaier van producties. Door deze expertise is Bruudruuster kunnen groeien tot een solied en flexibel geheel. Wat begon als een stelletje videoklunzen is ondertussen uitgegroeid tot een semi-professioneel team dat kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel draagt.

Niet onbelangrijk in dit leerproces is de ervaring die enkele leden hebben in de professionele sector. Zo hebben een aantal leden een opleiding aan een filmschool op hun CV staan, hebben we een medewerker die monteert bij de VTM-nieuwsdienst, RTV en Prime en werkte een van onze mensen reeds met hoogtechnologische WESCAM-helikoptercamera in het kader van zijn thesis.

We zijn eveneens bijzonder fier op het feit dat Bruudruuster in januari 2002 de TVLokaal-award voor ‘beste reportage’ in de wacht sleepte voor een reportage achter de schermen van de reeks ‘Flikken’. In totaal dongen meer dan 700 filmpjes mee naar deze prijs. Ook in mei 2007 was het feest bij Bruudruuster nadat bij de LommelTV Awards laureaat werd in de categorieën 'Sport in Beeld' en 'Reportage'.

Maar dé belangrijkste referentie zijn uiteraard onze talrijke tevreden klanten die (mede) dankzij Bruudruuster hun evenement zagen welslagen! Via de links hierboven krijgt u een overzicht van evenementen en fuiven waarvoor BRUUDRUUSTER VIDEOPRODUCTIONS videoservices heeft geleverd. De lijst is verre van volledig en is ook niet bedoeld om dat te zijn. We willen enkel illustreren voor welk divers cliënteel we werken en de brede waaier van opdrachten waarvoor u ons kan inhuren. We hopen dat deze lijsten u kunnen overtuigen dat BRUUDRUUSTER VIDEOPRODUCTIONS de juiste partner is voor de video-job die u in gedachten heeft.
design by FOCUSPUNT.be