Drukke dagen
Februari en maart 2013 bruisen van de activiteiten bij Bruudruuster, waarbij vooral multicams in theaters worden gedraaid.
Multicam Proms
Schitterende multicamcaptatie van een al even schitterend promsconcert in Maasmechelen ...
Lijst burgemeester
Bruudruuster maakt 31 videoportretten van de kandidaten van de Lommelse 'Lijst Burgemeester', onder leiding van Peter Vanvelthoven.


Op zoek naar een creatieve en dynamische ploeg die kan instaan voor uw reportage, bedrijfsfilm, webcasting of zelfs een concertopname in multicam? Bruudruuster Productions uit Lommel biedt oplossingen voor al uw audiovisuele en crossmedia projecten!

Bruudruuster is gespecialiseerd in het maken van videoreportages en multicam-opnames voor video- projecties, DVD en/of webcasting. We opereren in een brede waaier van werkgebieden, gaande van concerten, evenementen, theater en fuiven, over sport- en socioculturele manifestaties tot het realiseren van promospotjes en bedrijfsfilms. En of meerdere camera's, casual of liever spectaculair van op de moto, uit een helikopter, onderwater of met een high-tech railcamera : u vraagt, wij draaien!

Een goed op elkaar ingespeelde ploeg die kan teren op jarenlange ervaring met video en een niet aflatend enthousiasme gecombineerd met een hoogwaardige uitrusting staat garant voor mooie opnames en een eindproduct dat letterlijk gezien mag worden.
design by FOCUSPUNT.be