Crew
Onze ploeg werk feilloos met deze apparatuur.
Ontmoet onze crew hier...
Referenties
Welke producties realiseerde Bruudruuster?
Ontdek ze hier...
Multicam producties
De specialiteit van het huis: anywhere, anytime...
Ontdek het hier...


Voor multicamproducties vormt de Bruudruuster Productieflightcase steeds het basisstation. Deze unit is een eigen ontwikkeld en vervaardigd systeem dat alle apparatuur bevat voor de weergave en/of opname van een multicamproductie tot 4 camera's.

Deze case van 65 cm op 130 cm bevat standaard :

  • 7 x 9.2" LCD monitors
  • 6 x 1:3 Kramer beeldversterkers
  • 1 x 1:5 Kramer weergaveversterker
  • 2 x SONY DVP-NS355 DVD-speler
  • Back Magic Design Hyperdeck Studio SDD-recorder
  • EDIROL V4 Beeldmixer
  • Apple MacBook Pro
  • ASL BS216 Intercom (1+5 units)

Tijdens grotere producties kan deze basisset uitgebreid worden met een afzonderlijke 4-kanaals en 2-kanaalsbeeldmixer met bijbehorende monitors zodat de weergave van signalen van maximaal 8 camera's mogelijk wordt. Ook hier worden de inkomende signalen versterkt met actieve Kramer-splitters wat de beeldkwaliteit aanzienlijk verhoogd. De Bruudruuster flightcase is ook ideaal voor enkel weergave dankzij de 2 ingebouwde SONY DVD-spelers en de aansluiting op een laptop.


In functie van kwalitatieve opnames wordt deze set bijkomend uitgebreid met een SONY RDR-GX7 DVD-recorder of een opname op harddisk. Tevens wordt er steeds een back-up opname gedaan op digitale tape waarbij bij eventueel uitvallen van de elektriciteit geen gegevens verloren gaan. Alle componenten worden met de productie-unit verbonden door middel van een hoogwaardig netwerk van coaxkabels met een totale lengte van bijna 1 kilometer.

De geluidsmix van de videoprojecten gebeurt via een 8-kanaals Soundcraft audiomixer met phantoomvoeding die aan de basisset wordt gekoppeld. Hiermee worden klanklijnen van camera's en/of sfeermicroonfoon samengevoegd tot een mooi gebalanceerde mix. Communicatie tussen cameramensen en regie gebeurt via een draadloos intercomsysteem. Hiervoor beschikt Bruudruuster over een zenderset met 4 stations voorzien van in-ear-microfoons, Varicoms, van de firma Variphone op maat gegoten van onze cameramensen en regisseurs. Tijdens grotere producties wordt gewerkt met een professionele intercomset voor full duplex communicatie.

Voor graphics, animaties en de intercatieve SMS-service wordt gewerkt met 3 Apple MacBooks Pro voorzien van speciale videoconverters. Tot slot beschikt Bruudruuster ook over een 3 montagecellen met het programma Finl Cut Pro voor montages in HD of standaard video.
design by FOCUSPUNT.be